Festtaler
Taler
Bryllup
Konfirmasjon
Jubileum
Dåp
Herrenes tale
Damenes tale
Andre festtaler
Takk for maten
Hjelpedokument
Limericker
Sitater og ordtak
Gode historier
Artig Historikk
Råd og tips til taleholderen
Forloverboken
Festsanger

Forloverboken - Ideér og inspirasjon

For å kunne hjelpe deg som er brudgommens forlover, har vi forfattet en elektronisk bok som tar for seg både formelle og uformelle oppgaver som denne oppgaven krever. Inspirasjon til utdrikningslag og bryllupstale din som brudgommens kjære forlover. Alt er illustrert med tekst og bilder.
Forloverboken gir deg mange nyttige ideér og inspirasjon

Ideér og inspirasjon

For å kunne gi deg som brudgommens forlover noen nyttige tips, har vi laget denne boka som nå er lagt ut her på nettsiden. Dette er en elektronisk bok som tar for seg de forskjellige elementene en forlover skal ta seg av i forbindelse med oppgaven du er tildelt.

Det er både formelle og uformelle oppgaver som er "vanlige" at brudgommens forlover tar seg av og vi skal forsøke å gi deg litt inspirasjon til disse.
Innenfor de uformelle oppgavene er jo dette svært individuelt, slik at det blir opp til deg selv hvor mye du skal legge i dette. Et nyttig tips er å samarbeide med brudens forlover, i og med at dere har en del like oppgaver denne dagen.

Utdrikningslaget - hvilke aktiviteter?

Boka tar også for seg hvordan du kan arrangere utdrikningslaget for din kompis. Det virker veldig enkelt å arrangere, men erfaringsmessig så kan det være veldig greit med en inspirasjonskilde.
Forloverboka gir deg mange nyttige ideér og inspirasjon
Det er endel viktige ting som skal koordineres og det må gjøres litt research om hva som finnes i ditt nærområde. Boka illustrerer med tekst og bilder massevis av alternativer som kan passe for deg og ditt selskap.
Uansett er det viktig å fokusere på at dere skal ha det trivelig og du må kanskje derfor tilpasse aktivitetene i forhold til de forskjellige mennesketyper du har med deg. Til syvende og sist er det dog brudgommen som skal ha det minnerikt denne dagen, men om alle koser seg så er jo det en stor fordel.

Tips før og til selve dagen

Det er mange ting å huske på når man er forlover. Det er kan være alt fra hvilket oppgaver du har selve dagen eller talen du skal holde under bryllupet.
Hvis du er usikker på hvordan holde tale eller forberede deg. Her følger tipsene du trenger.
Forloverboka gir deg mange nyttige ideér og inspirasjon

Last ned forloverboken direkte

Boken er elektronisk og du kan laste den ned direkte. Du får derfor boken i løpet av bare noen få minutter. Raskt og enkelt.
Du trenger ikke grue deg for dagen. Hjelpen finner du her.

Last ned forloverbokenBestille boken

Vår elektroniske bok kan lastes ned umiddelbart.

For å bestille boken - trykk her


 Brudens forlover - Her finner du boken for deg som er brudens forlover


Websalg AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
© www.festtaler.com - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt