Festtaler
Taler
Bryllup
Konfirmasjon
Jubileum
Dåp
Herrenes tale
Damenes tale
Andre festtaler
Takk for maten
Hjelpedokument
Limericker
Sitater og ordtak
Gode historier
Artig Historikk
Råd og tips til taleholderen
Forloverboken
Festsanger

Herrenes tale: Vi har talen til deg

Her får du flere varianter av herrenes tale. Herrenes tale er nok kanskje en av de mest omtalte talene man kan holde (kanskje med unntak av damenes tale som du kan se her).
Talen din til herrene skal være humoristisk og den bør passe til anledningen. Du bør som regel se an ditt publikum for at den skal treffe best mulig.

Rød tråd - gjennomgående temaGod hjelp til herrenes tale. Du kan velge mellom flere samlepakker.

Herrenes tale har som oftest en rød tråd gjennom hele talen og din oppgave er å finne tråden og gjennomføre den i talen din. Den røde tråden tar gjerne for seg ulike temaer. For deg som skal holde en herrenes tale vil det bety at forberedelsene er viktig.

Herrenes tale - mange taleforslag

Vi har gjort det lettere for deg slik at du kan konsentrere deg om selve fremføringen istedenfor oppbyggingen.
Vi har delt kategorien herrenes tale opp i to forskjellige grupper med fire taler til herrene i hver av gruppene. Du kan også få alle talene i en totalpakke med rabattert pris.
Du kan følge linkene under å komme direkte til kategoriene:

Samlepakke 1:

Samlepakke herrenes tale 1

 • Herrenes tale 1
  Artig tale som garantert få latteren til å sitte løst. Herrene husker deg helt sikkert etter denne.
 • Herrenes tale 2
  En knallfin tale til herrene. Inneholder mye humor og artige vendinger og betraktninger. Denne vil få frem smil og humør blandt ditt publikum.
 • Herrenes tale 3
  Nok en humoristisk tale om du skal holde "Herrenes tale". Masse artige vendinger som helt sikkert vil falle i smak.
 • Herrenes tale 4
  Bare én ting kan sies om denne. En garantert suksess!

Samlepakke 2:

Samlepakke herrenes tale 2

 • Herrenes tale 5
  Artig tale til mannen som kan brukes i mange anledninger. Må holdes med innlevelse og engasjement, da treffer den sitt publikum best.
 • Herrenes tale 6
  Meget bra tale som omhandler kvinnens bryster uten å være vulgær på noen måte. Dette er en tale som garantert vil få alle i supert humør.
 • Herrenes tale 7
  Flott og humoristisk tale til herrene. Her sammenlignes våre menn med kjente ting fra 80-tallet. En kjempeflott tale som helt sikkert vil gi deg suksess ved bordet. Du kan selvsagt tillegge den noen personlige elementer for å få den helt perfekte vrien.
 • Herrenes tale 8
  Her får du en super tale til herrene. Denne kan holdes i skole eller studentsammenheng, der vil den ha størst slagkraft. Kan også skrives litt om i enkelte deler for at den kan passe i andre anledninger også. Dette er en meget god tale som vil få smilet og latteren til å bre seg.

Samlepakke 1 + 2

Samlepakke herrenes tale 1 og 2

 • Her får du alle de ovenstående talene til herrene for en rabattert pris.

I disse forskjellige gruppene av taler vil du finne mange ideer og varianter. Dette medfører at du kan få ferdig din herrenes tale veldig raskt.
Herrenes tale skal holdes i forbindelse med damenes tale. Mange har latt det gå sport i dette slik at kravet som stilles er veldig høyt. Det er gjerne en liten konkurranse mellom disse to talene.

Herrenes tale vs andre taler

Slike taler kan være vanskelig å skrive. Grunnen er at disse talene ofte skal sammenligne det andre kjønn med et tema. Det betyr at du ofte må gjøre stor research
Her hos oss får du derfor mange ideer og gjør så du vil få ferdig din tale veldig raskt.
Herrenes tale skal holdes i forbindelse med damenes tale. Mange har latt det gå sport i dette slik at kravet som stilles er veldig høyt.

Tema for talen

Ofte brukes det temaer i talene, som at man for eksempel sammenligner mennene med noe spesielt. For eksempel biler, båter, matvarer osv.
En slik tale må gjøres din ved at du setter deg godt inn i telen i etterkant. Du må kunne den så godt at du kan den på "rams". Med små endringer så vil talen bli din.

Usikker og redd for at du vil få til herrenes tale?

Ta det derfor med ro og last ned alle talene hos oss. Ved å få mange forslag til taler vil du finne den som du synes passer veldig godt.
Skulle du være redd for fremføring og hvordan fremføre talen så har vi egne råd og tips til hvordan holde talen.

Eksempler på herrenes tale

Eksempel 1
I en slik forsamling av kjekke menn i alle aldre er det på sin plass med en tale til herrene, og det er blitt meg til del å få si noen ord i kveld.
Et visdomsord lyder som følger: For å være lykkelig med en mann må du forstå han mye og elske han lite. For å være lykkelig med en kvinne må du elske henne mye, og ikke forsøke å forstå henne i det hele tatt. Det synes jeg fanger essensen . . .
. . .
Ta for eksempel på badet: En mann har seks ting på badet: en tannbørste, tannkrem, barberskum, en barberhøvel, en. . . .
. . .
håndskrift på noen som helst måte. Det er ganske enkelt bare kråketær. Kvinner derimot, bruker . . .
. . .
Det er spesielt en forskjell på menn og kvinner som jeg virkelig kunne vært foruten. Har dere kvinner tenkt over at menn våkner opp med samme utseende som da de la seg? Det er rett og slett irriterende! Jeg og mange kvinner med meg har slettes ikke den fordelen, men det forklares jo kanskje med det antall . . .
. . .
og utbringe en skål for de gentlemenn som er her i kveld.

HERRENES SKÅL!


Eksempel 2
Jeg vil få takke for anledningen til å få holde en tale til de herrer vi deler denne kvelden med.
Vi kvinner som er tilstede setter stor pris på deres galante selskap og synes dere fortjener en egen tale.

Jeg vil først få si at vi setter stor pris på dere som venner, kjærester, kollegaer, samboere og ektemenn. Og selv om dere sier og gjør ting i blant som virker ubegripelige for oss, så er det faktisk veldig sjelden at den klassiske replikken til. . .
. . .
typer kvinner, og de kan grovt deles opp i 9 kategorier. Lær dere å kjenne igjen disse 9 hovedtypene og dere er på god vei.

Du har f. eks:

Grei-gutt-jenta: Hun som blir glad, på orntli’, over billetter til fotballkampen på lørdag.
Også kalt: kompis, en av gutta og dørmatta.
Fordeler: Morsom, sympatisk og vennlig
Bakdeler: Kommer til å banke deg opp når hun blir lei av deg

Skrikekjerringa: Hun som skjeller deg . . .
. . .
Da vil jeg bare be damene reise seg og utbringe en skål for herrene her i kveld og ønske dere
en fortsatt flott fest!

HERRENES SKÅL !

Direkte tilgang - Last ned talene med en gang

Når du bestiller talene hos oss får du tilgang med en gang. Du vil få tilgang til alle talene i kategorien. 4 eller 8 taler. Du kan velge å skrive dem ut eller å sende dem til din e-post adresse. Alle kan redigeres på ditt hjemmeområde.
Alt er gjort i løpet av få minutter.
Du vil derfor kunne sitte i ro og forberede din tale og være klar for festen

Gode tips fra andre nettsteder

Det er flere som kan hjelpe til med herrenes tale. Oftest er det skribenter som gjør dette. Da får du laget en helt spesiell tale ut fra eventuelle temaer du ønsker.
Vi har kontakt med flere skribenter som er dyktige. Vi har laget en oversikt over flere aktuelle.
I tillegg kan du laste ned herrenes tale som er laget tidligere. De finner du på skrivearkivet.no. Det er skribenter som har spesiallaget slike tidligere som du nå kan få lastet ned. Du finner informasjon om disse talene her.
 

"Når jeg holdt herrenes tale - var det musestille i salen:-)"

Ferdige herrenes tale som vil gjøre suksess. Skrevet av profesjonelle skribenter

Les om våre andre produkter her
Websalg AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
© www.festtaler.com - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt