Festtaler
Taler
Bryllup
Konfirmasjon
Jubileum
Dåp
Herrenes tale
Damenes tale
Andre festtaler
Takk for maten
Hjelpedokument
Limericker
Sitater og ordtak
Gode historier
Artig Historikk
Råd og tips til taleholderen
Forloverboken
Festsanger

Konfirmasjonstaler - Hjelp til talen

Trenger du hjelp til  konfirmasjonstaler? Nå kan du få ordnet talen i løpet av få minutter. Vi har kategorisert denne type taler i forskjellige kategorier. Du vil derfor finne aktuelle tale og kan få tak i konfirmasjonstaler med en gang.

Konfirmasjonstalene er delt opp i følgende kategorier:En solskinnshistorie om hjelp til konfirmasjonstalen. Kunden var strålende fornøyd med sine konfirmasjonstaler

En tilbakemelding fra kunde som fikk hjelp til konfirmasjonstaler:

Tilbakemelding:

"Konfirmasjonen for ”guttungen” nærmet seg med stormskritt, vi var allerede kommet til midten av april.
Jeg hadde jo allerede tenkt over at det var på sin plass å si noen ord på den store dagen, men dette hadde jeg jo god tid på... der tok jeg feil.
Snakker om å få hjerneteppe du. Så mye jeg egentlig hadde å fortelle, både av historier og hendelser. Men det å få disse ned på papiret fortonet seg som komplett umulig.
Det ble bare tull og tøys, følte at det jeg skrev ned ikke hadde noen sammenheng i det hele tatt.
Var dette virkelig mulig? Skulle det være så vrient å få skriblet ned noen fine ord til konfirmanten vår?
Jeg måtte tilslutt erkjenne at, for meg, så var dette virkelig vanskelig. Prøvde mange ganger, men alltid med like frustrerende resultat.
Fant derfor ut at jeg måtte søke litt hjelp på nett. Ved litt søk på ordet konfirmasjonstaler i forskjellige varianter, fant jeg jo mange nettsider som tilbød hjelp.
På noen sider kunne jeg få en skribent til å skrive talen for meg, noe som jeg vurderte selvsagt. Men kom frem til den konklusjonen at jeg ønsket å skrive konfirmasjonstalen mest mulig på egen hånd.
På Festtaler.com kunne de tilby hjelp til min konfirmasjonstale som passet mitt ønske. Forskjellige varianter som kunne bygges opp og settes sammen etter mitt eget ønske. Bingo – dette var akkurat slik jeg trengte.
Brukte ikke lange tiden på å komponere talen slik jeg ønsket. Med litt etterarbeid og tilføyning av egne historier og hendelser ble jeg absolutt fornøyd.
Det jeg synes var det beste, var faktisk å ha et oppsett å forholde meg til. Da ble det mye enklere å sette inn de personlige tingene akkurat der jeg ønsket.

Etter at talen var ferdig skrevet, kom tankene om hvordan jeg skulle fremføre dette på en fin måte. Jeg var ikke akkurat dreven på dette med å holde tale, hadde kun gjort dette et par ganger før.
På Festtaler kunne jeg også kjøpe et dokument med råd og tips som er fint å fokusere på i forbindelse med akkurat det å holde tale.
Dette var til god hjelp for meg og jeg var faktisk litt flink og øvde meg litt i dagene før konfirmasjonen.
Enden på visa var at jeg holdt en fin tale til vår sønn, en konfirmasjonstale med mange artige hendelser. Smil og latter fulgte og jeg vil faktisk innrømme at jeg synes det var litt morsomt å stå der den dagen. Artig og underholde et publikum med en konfirmasjonstale som har med seg humoristiske elementer, samt de litt mer seriøse undertoner og betraktninger.

Absolutt ikke siste gang jeg vil benytte meg av dette tilbudet. Utrolig flott å få et oppsett og kunne forholde seg til, samtidig at du faktisk komponerer talen din helt selv.
"

Hjelp med en gang til Konfirmasjonstaler

Her får du hjelp med en gang. Du trenger ikke bruke timer på å lage din egen konfirmasjonstale. Her får du hjelp til å bli ferdig i løpet av få minutter.
Alle talene er bygget opp slik at du legger inn navn på hovedpersoner og talen bygges opp ut fra det du legger inn.
Vi stiller spørsmålene og du svarer. Du kan se eksempler på spørsmål på denne siden. Ut fra dette blir talen personlig og et meget godt utgangspunkt til den ferdige talen.
Du kan selv legge inn personlige historier og hendelser. Du får beskjed om hvor dette bør legges inn.

Hvilken konfirmasjonstaler holdes under en konfirmasjon:

Konfirmasjonstaler følger visse kjøreregler. Talene bør inneholde forskjellige temaer i forhold til hvem som skal holde talen.
Her finner du en oversikt over talene og rekkefølgen.
Du velger konfirmasjonstaler i menyen på venstre siden.

Fritt frem for konfirmant å holde tale:

Husk at konfirmanten er ikke nødt til å holde en tale. Det er helt frivillig. Men vi må jo si at en takketale kan være på sin plass.
Dette kan være veldig vanskelig for konfirmanten, men vi har lagt med mange forslag som gjør at konfirmanten føler et langt mindre press.

Du vil få tilgang til konfirmasjonstaler med en gang du bestiller. Du vil få forskjellige valg til innledninger, avslutninger og mellomtekster. Det gjør så du får ditt personlige preg på talen. Du vil også kunne legge inn personlige historier eller bytte ut hendelser.

Personlig skribent til din konfirmasjonstale

Vi kan anbefale personlige skribenter som er dyktige til å skrive konfirmasjonstaler. Dette er skribenter med stor erfaring innenfor området og du vil få en personlig konfirmasjonstale etter dine egne ønsker.
Skribentene finner du ved å besøke nettsiden på
Personlig taler og personlige sanger.

Tilleggsprodukter til konfirmasjonstaler

I tillegg til å få ferdige konfirmasjonstaler her på siden, så har vi også laget noen tilleggsprodukter som kan være nyttige å laste ned.
Dette er produkter som gir talen ett ekstra særpreg, men vi har også laget et dokument med råd og tips som du kan ha nytte av om du skal holde tale.

Våre tilleggsprodukter til konfirmasjonstaler

Sitater og ordtak

Et lite sitat eller ordtak kan fortelle mye mer enn 1000 ord. Det setter tankene til gjestene i aktivitet og klarer du å finne akkurat riktig sitat eller ordtak vil du høste stor suksess.
Vi har kategorisert denne i flere kategorier. Det finnes veldig mange sitater og ordtak ute på nettet du kan benytte. Ved at vi har samlet de slik at du lettere kan fikke akkurat dine gullkorn, gjør det mye lettere. På vår side vil du se kategoriene:
Sitater og ordtak til talen

Gode historier

Ikke alle er flinke til å fortelle gode historier. Ofte kommer det av at man ikke husker noen godt nok eller at man  føler seg litt utrygg.
Vi har samler 20 gode historier du kan få tilgang til. De har stort spenn. Noen er litt på kanten og andre er mer humoristiske. Her har du historier som slår an og som du trygt kan fremføre i kombinasjon til konfirmasjonstaler.
Du finner historiene her:
Gode historier som krydrer talen

Råd og tips

Her får du tips for hvordan få talen personlig ved hjelp av personlige historier og sitater.

Du vil også få gode råd for hvordan du kan forberede deg best mulig før fremføringen. Hvordan lage stikkord, hvordan øve, tips og råd.
Det er noen gylne regler som kan være fine å lese gjennom.
De fleste av oss holder sjelden tale i en stor forsamling, så å holde en tale kan være en liten belastning. Så vil du overvinne denne angsten så kan du få mer ro ved å lese dette.
Råd og tips til talen

Du kan også lese mer detaljerte beskrivelser, eksempler og utdrag fra taler her. Da får du se litt av begynnelsene, midtpartiene og slutten av talene.


"Fikk god hjelp til min konfirmasjon.
Fikk laget konfirmasjonstaler i løpet av få minutter."


Tilbake til tale hovedsideGaveide

Årets presang kan være nope mer utradisjonelt enn det som har vært tidligere.
Det har kommet nye regler som sier at alle født etter 1. 1. 1980 må ta båtførerprøven hvis de skal føre båter over en viss størrelse.

Å lære seg kunnskapen til båtførerprøven kan gjøres på flere måter og det som passer godt inn i tiden nå er å ta båtførerkurset på nett.
Dette passer veldig bra for ungdommen i dag og da vil de få kunnskapen de trenger for å ta båtførerprøven.

Å gi bort et slikt kurs er enkelt.
Du kan bestille et gavekort på båtførerprøven på nettet. Du vil umiddelbart få tilgangskode og mulighet for å skrive ut gavekortet.
Les mer om gavekort på båtførerprøven her : Gavekort båtførerprøven

båtførerprøven gavekort


Websalg AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
© www.festtaler.com - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt