Festtaler
Taler
Bryllup
Konfirmasjon
Jubileum
Dåp
Herrenes tale
Damenes tale
Andre festtaler
Takk for maten
Hjelpedokument
Limericker
Sitater og ordtak
Gode historier
Artig Historikk
Råd og tips til taleholderen
Forloverboken
Festsanger

Personlige taler - skribenter med lang erfaring

Etter mange år i denne bransjen har vi knyttet til oss samarbeid med mange personlige skribenter. Disse skriver bryllupstaler med akkurat det innholdet du måtte ønske å ha med.

Bryllupstaler - hvordan får jeg kontaktProfesjonelle skribenter skriver din personlig tale som du vil ha den

Om du bestiller en bryllupstale fra en personlig skribent, så gjøres dette normalt ut fra bestillingskjemaer de har på nettsiden sin. Etter at bestillingen er mottatt, tar skribenten kontakt med deg slik at dere kan starte dialogen.
Etter at du har kommet med ønsker og stikkord du vil ha med i bryllupstalen din, så utarbeider skribenten et utkast til deg for gjennomsyn. Sammen blir dere enige om eventuelle forandringer du ønsker og tilslutt ender du opp med en personlig tale som du selv har vært med på å utforme.
Skribentene som vi anbefaler strekker seg langt for at du skal bli fornøyd med talen din og du kan være trygg på at du vil få en god service av skribentene vi anbefaler.

Hvorfor personlig skribent - er det verdt pengene

Du lurer kanskje på om en personlig skribent er verdt de ekstra pengene dette koster. Vi vil si at om du ønsker å bygge opp din helt spesielle personlige tale og sliter med dette selv, da vil en personlig skribent kunne spare deg for mye tid. Disse skribentene har drevet med slike oppdrag i mange år og vet hvordan de skal ordlegge seg for å lage flyt i bryllupstalen din. Dette kan du selvsagt gjøre selv med våre oppsett her på siden, men da står du for jobben selv - med tanke på å flette inn dine personlige elementer.
Om du benytter deg av profesjonell hjelp velger du selv hvilke hendelser du vil ha med, men det blir da skribentens oppgave å flette det inn der dette passer i bryllupstalen. Felles for skribentene vi anbefaler er at de har massevis av positive tilbakemeldinger og vi er overbevist om at de kan hjelpe deg like godt.

Anbefalte nettsider med personlige skribenter

Vi har god kjennskap til nedenstående skribenter og kan trygt gi deg anbefaling om du vil ha en profesjonell personlig bryllupstale:
 • Personlig Tale - Marit skriver bryllupstaler i alle varianter
  Marit har skrevet personlige taler i en årrekke og er en profesjonell skribent som hjelpe deg med alle mulige bryllupstaler. Hun utøver meget god service og har veldig gode tilbakemeldinger.

 • DinSkribent - Janne skriver bryllupstaler på rim
  Janne har skrevet sanger og taler på rim veldig lenge, men har siden 2008 gjort dette på en mer profesjonell basis enn før.Janne tar på seg personlige oppdrag på sin side og leverer raskt og profesjonelt.
  Hun har også laget sin egen nettbutikk med egenproduserte sanger, som absolutt er verdt en titt om du ønsker bryllupssanger til den store dagen.

 • Personlig-sang - Irene skriver personlige bryllupstaler på rim 
  Irene har også skrevet i mange år og kan skilte med en lang liste med positive tilbakemeldinger. Skriver flotte taler på rim og tar også på seg sangoppdrag. Personlig service og rask levering er hennes varemerke.

 • Skrivestua - Et nettverk med skribenter
  Skrivestua har eksistert i mange år og er en nettside hvor flere skribenter er sammen om å gi deres service. Disse skribentene har gjerne sin egen side også, men her har de inngått et samarbeid, slik at du som kunde alltid skal kunne være trygg på å få ditt produkt uansett om omstendigheter skulle inntreffe. Skrivestua har skribenter som skriver både personlige taler og personlige sanger.


Hvordan får man til en personlig tale
Du registrerer ditt ønske på siden til skribenten.
Deretter blir du kontaktet for mer utfyllende informasjon. Dette foregår som regel på e-post, men det blir dere enige om.
Ut fra stikkord, hendelser, historier m.m. lager skribenten et forslag til en personlig tale.
Dette utkastet får du for å se over. Hvis du ønsker andre vinklinger, endringer gir du beskjed til skribenten om dette. Så dialogen går ofte frem og tilbake noen ganger. Og til slutt er talen ferdig. Når oppdraget er godkjent og dere er enige får du tilsendt betalingsinformasjon for oppdraget.

Eksempel bestillingsskjema for personlig tale:

bestillingsskjema personlig tale

 


"Takk for en flott anbefaling - jeg fikk utrolig bra hjelp av skribenten, talen ble suksess"

Personlige skribenter med lang erfaring

Les mer om bryllupstaler
Websalg AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
© www.festtaler.com - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt