Festtaler
Taler
Bryllup
Konfirmasjon
Jubileum
Dåp
Herrenes tale
Damenes tale
Andre festtaler
Takk for maten
Hjelpedokument
Limericker
Sitater og ordtak
Gode historier
Artig Historikk
Råd og tips til taleholderen
Forloverboken
Festsanger

Brudgommens tale - En av hovedtalene

Som brudgom er det så å si påkrevet at du holder en tale i bryllupet. Brudgommens tale er en av hovedtalene i bryllupet og du gjør klokt i å bruke litt tid på denne. En tale fra brudgommen inneholder en takk til svigerfamilie for bruden og gjerne noen gode ord til din nye kone.

Takk for brudenBrudgommens forlover har fått tildelt en ærefull oppgave

Etter gammel skikk skal brudgommen takke for bruden i talen sin. Dette er vel i våre dager en skikk med visse modifikasjoner. Man takker vel mer for mottakelsen som brudgommens nye svigerfamilie har gitt han. I brudgommens tale forteller man gjerne om hvordan man traff sin utkårede og eventuelt andre situasjoner som har preget forholdet opp til bryllupsdagen.

Hvordan lages brudgommens tale

Vi har laget mange varianter du kan velge mellom. Totalt seks taler. Ut fra spørsmål og alternativer du selv svarer på og velger, så bygges din tale opp. Etter at du har valgt de elementene du ønsker, vil du få presentert et "sluttresultat". Dette kan du betrakte som en god disposisjon til din tale fra brudgommen. Etter at du har gjennomgått våre spørsmål og alternativer, så anbefaler vi at du tillegger talen dine personlige elementer. Dette kan være ting som historier og hendelser som du synes passer å ta med seg. På denne måten vil du ende opp med en tale fra brudgommen som har akkurat det personlige preget som forventes av deg.

Din tale holdes etter brudens far. På vår hovedside for bryllupstaler så finner informasjon om forberedelser som kan gjøre deg mindre nervøs.
Her finner du hjelp om hvordan flette inn sitater og ordtak. Finne gode historier m.m.

"Stor dag, mye å holde styr på. Takk for hjelpen til brudgommens tale. . ."

brudgommens tale

Les mer om bryllupstaler og andre ferdige taler
Websalg AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
© www.festtaler.com - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt