Festtaler
Taler
Bryllup
Konfirmasjon
Jubileum
Dåp
Herrenes tale
Damenes tale
Andre festtaler
Takk for maten
Hjelpedokument
Limericker
Sitater og ordtak
Gode historier
Artig Historikk
Råd og tips til taleholderen
Forloverboken
Festsanger

Bryllupstale - Vi hjelper deg med talen

Vi har ferdig bryllupstale enten du er brudgom eller forlover. Vi har også bryllupstale fra brudens far, brudgommens familie og andre involverte i et bryllupsselskap. Du finner all hjelp til din tale her.

Stort utvalg av bryllupstaler:Trenger du hjelp til bryllupstalen din?

Det er mange taler til et bryllup og vi har ferdige taler
til dette formålet. Alle talene er bygget opp slik at du kan få inn historier og hendelser slik at din bryllupstale blir personlig og tilpasset din stil. Du får ikke bare en bryllupstale, men alle talene i den kategorien du bestiller. Hver av disse har mange forskjellige varianter av innledninger, avslutninger og personlige preg slik du vil beskrive hovedpersonen. Din bryllupstale lager du på få minutter. Disse kan lagres på ditt medlemsområde eller du kan sende den til din e-post adresse. Du får også tips om hvor personlige hendelser bør flettes inn.

Forskjellige kategorier av bryllupstaler:

Vi har alt fra takk for maten tale til bruden, brudgommen, forlovers tale samt fra brudens far. Det er også blitt mer og mer vanlig at brudens mor holder noen ord.

Her er våre kategorier om du trenger en bryllupstale:

Personlige elementer

Alle talene blir din ved at du får enkle spørsmål om personenes navn, personligheter osv. Ut fra dette bygges talen opp og du kan selv endre tekst, legge inn sitater og ordtak som du ønsker. Alle talene har du klar på få minutter.
Du kan laste ned så mange taler du ønsker fra våre kategorier.

Sitater og ordtak til bryllupstalen:

Det kan være fint å ha med noen sitater eller ordtak i talen. Dette kan være helt på begynnelsen av talen ved din innledning, men den kan også flettes inn i talen der du ønsker.
Det gjør virkelig din bryllupstale personlig. Vi har samlet aktuelle sitater til bryllup og andre anledninger. 
Aktuell kategori vi nevner er: Bryllup - forlovelse - ekteskap.
Dette er en kategori. Selv om du har et bryllup vil det kunne være morsomt å nevne et sitat om forlovelse eller ekteskapet.
Du kan bestille en eller flere kategorier med sitater og ordtak. De er delt opp i enkeltkategorier eller du kan bestille alle sammen samlet.

Sitater og ordtak finner du her
Nyttige tips til din bryllupstale

Vi har lagt frem eksempler på taler og har kommet med tips og råd for hvordan forberede seg til å holde en bryllupstale. Du vil også se talerekkefølgen for når du skal holde talen. Dette holder toastmaster orden på, men jo mer du vet i forveien jo enklere blir det.
Til tips og råd, eksemper.
  


"Jeg fant deres side via en reklame på en bryllup nettside. Og takk for det.
Jeg fikk all hjelp til min bryllupstale hos dere."


 

bryllupstale

Tilbake til hovedsiden

Websalg AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
© www.festtaler.com - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt