Festtaler
Taler
Bryllup
Konfirmasjon
Jubileum
Dåp
Herrenes tale
Damenes tale
Andre festtaler
Takk for maten
Hjelpedokument
Limericker
Sitater og ordtak
Gode historier
Artig Historikk
Råd og tips til taleholderen
Forloverboken
Festsanger

Tale fra brudgommens forlover - Forlovers tale

Du har fått i oppgave å være brudgommens forlover, men trenger hjelp til talen. Det er ikke alltid like enkelt å sette seg ned og skrive talen fra forlover. Du har gjerne mange elementer du vil ha med, men det kan være vanskelig å få det ned på papiret. Her ønsker vi gjerne å hjelpe deg med det grunnleggende som forlovers tale skal inneholde..

Brudgommens tale - Forlovers tale - Du er igang med talen på få minutterTale forlover. Forlovers tale er et ærefullt oppdrag. Alle er spente på denne talen.
Vi kan hjelpe deg i gang på ganske få minutter. Det kan være vanskelig å komme i gang med en tale fra brudgommens forlover, fordi man gjerne ikke vet hvor man skal begynne og hva man er nødt til å ha med.
Å være brudgommens forlover er en oppgave som må sees på som en ære. Derfor kreves det vel ofte at brudgommens forlover holder en tale.

Hvordan lages forlovers tale

Her kan du komme i gang med en gang, kun med å svare på noen få spørsmål. Forlovers tale er nemlig bygget opp slik at du får hjelp ved at vi stiller noen spørsmål. Ut fra svarene du gir blir talen bygget opp og du står igjen med et fint oppsett som du kan ha som et utgangspunkt.

I kategorien brudgommens forlover så har du 6 hovedtaler du får tilgang til. Hver av disse har flere innledninger, avslutninger, mellompartier. Så du får mange, mange valg slik at du finner akkurat talen som passer akkurat til deg. Dette blir din tale.

Trykk her for å komme til tale forlover - brudgommens forlover sin tale

Kan jeg endre på noe i talen

Talene kan du editere i etterkant med personlige historier og hendelser du gjerne vil ha med.
Dette kan også legges inn samtidig som du bygger opp talen fra brudgommens forlover, men du står fritt til å endre dette akkurat når du måtte ønske.
Vi anbefaler at alle legger inn personlige elementer og hendelser, slik at talen blir din egen. En tale fra brudgommens forlover har stort sett alltid med seg noen artige historier fra ting du har opplevd sammen med brudgommen. Du står selvsagt fritt til å velge hvilke historier du vil ha med, men det kan være lurt å ikke ta med de mest "pinlige" historiene.

Tips og eksempler på brudgommens forlover sin tale

Du finner flere tips og eksempler på hvordan holde en brudgommens forlover sin tale her. Du finner også en oversikt over talerekkefølge for når du som forlover skal holde talen din.
I et bryllup så skal du alltid ha kontakt i forkant med toastmaster slik at dere blir enige om når talen skal holdes.

Hjelpemidler til forlovers tale

Det finnes mange hjelpemidler du kan benytte for å få talen din til å bli godt over normalen. Sitat og ordtak og ikke minst gode og utvalgte historier til talen. Alt dette finner du under våre hjelpemidler til hvordan lage en god tale. Og til slutt. Tips og råd til taleholderen. Hvordan forberede deg for å holde en forlovers tale. Velg i menyen på venstresiden og last de ned direkte. 

NYHET - Forloverboken

Du kan nå som forlover få all hjelp fra A til Å. Her finner du ut alt om pliktene og tingene som en forlover har ansvar for. Denne elektroniske boken kan du laste ned med en gang. Et veldig godt hjelpemiddel for deg som trenger litt støtte for planlegging av utdrikningslag, oppgaver m.m.

Les mer om forloverboken her.

Sanger til bryllup

Noen ønsker å gi en sang i bryllupet i stedet for en tale eller begge deler. Vi kan anbefale en side for hvor du kan laste ned festsanger som passer til anledningen. Her finner du sang fra brudgommens forlover.

Personlige skribenter - Lang erfaring

Vi har også en del erfaring med personlige skribenter. Vi har jobbet i lag med flere skribenter i en årrekke og kan trygt anbefale disse.
Dette er personer som har skrevet personlige bryllupssanger og bryllupstaler i en årrekke og vil gjerne hjelpe deg også.
Så om du føler at du gjerne skulle ha trengt litt profesjonell hjelp til å skrive så kan vi hjelpe deg med dette også.
Les mer om personlige skribenter.


"Enkelt - raskt : Det var lett å få ferdig talen fra brudgommens forlover"

brudgommens forlover

Les mer om bryllupstaler og andre ferdige taler
Websalg AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
© www.festtaler.com - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt