Festtaler
Taler
Bryllup
Konfirmasjon
Jubileum
Dåp
Herrenes tale
Damenes tale
Andre festtaler
Takk for maten
Hjelpedokument
Limericker
Sitater og ordtak
Gode historier
Artig Historikk
Råd og tips til taleholderen
Forloverboken
Festsanger

Tale til bryllup - Bygg din personlige tale

Usikker på hvordan lage en tale?. Her kan du sette sammen en tale til bryllup som gjør at du får med alle poengene en tale til bryllup skal inneholde. Du svarer på spørsmål og i løpet av prosessen blir din bryllupstale bygget opp. Til slutt kan du legge inn personlige hendelser og deretter skrive ut talen, eller bare sende den til din e-post adresse.

Du får en en personlig taleBryllupstaler - hjelp til alle involverte

Det er du som bestemmer hvordan talen skal bli.
Enten det er bryllupstale fra far, mor, forlover, søster, bror eller familie.
Alle disse talene kan bygges opp slik at de passer til din anledning.

Vi er den eneste siden som har interaktive sider som gjør at du bestemmer innholdet. Her får du all hjelp til å legge inn personlige historier for at den skal tilhøre akkurat deg.

Kategorier:

Du kan velge blant mange kategorier til bryllup. Talen får du tilgang til med en gang. Du kan enten skrive den ut med en gang eller sende den til din egen e-post adresse. Alt ligger ferdig på siden.

Far holder tale til sin datter

Talene i denne kategorien hjelper deg som far for å holde tale til din datter i hennes bryllup. Mange fine tips og råd, samt mye innhold å velge mellom.

Tale fra brudens mor

Det er blitt mer vanlig at brudens mor også holder tale i sine barns bryllup. Her får du hjelp i denne kategorien.

Brudgommens tale

Talene i denne kategorien hjelper deg som brudgom å holde en tradisjonell takketale. Med takk til brud, familie og venner. Litt om valget du har tatt og litt humor. Brudgommens tale er en av de viktigste talene i et bryllup, så her anbefaler vi deg at du bruker god tid til forberedelsene dine.

Tale fra brudgommens far

Brudgommens far holder gjerne tale i sin sønns bryllup. Det er ikke en nødvendighet, men har blitt mer og mer vanlig de siste årene. Her får du hjelp med mye forskjellig innhold du kan bruke i bryllupstalen din og du kan også få tips og råd om fremførelsen.

Brudgommens mor

Brudgommens mor holder også oftere en tale i sin sønns og svigerdatters bryllup. Dette er som kategorien over ikke påkrevet, men det er ganske vanlig nå om dagen. Det er heler ikke så rart at alle de fire foresatte til brudeparet ønsker å komme med lykkeønsninger og historier.

Brudens forlover

Talene i denne kategorien hjelper deg som forlover å holde en tradisjonell og viktig tale som oppgaven tilsier. Talen til brudens forlover er viktig og den er en av de talene som man kan kalle påkrevet i bryllupet. Brudens forlover forteller gjerne litt om hvordan hun ble kjent med bruden og kommer ofte med noen artige historier om ting hun har opplevd sammen med bruden.

Brudgommens forlover

Denne talen er også en av de "viktige" talene under bryllupsmiddagen. Brudgommens forlover forteller også om forskjellige episoder han har opplevd sammen med brudgommen. Du kan gjerne improvisere litt, f.eks å sende rundt noen fotografier av utdrikningslaget eller andre artige episoder.

Tale fra bruden

Talene i denne kategorien hjelper deg som brud å holde en tradisjonell takketale. Med takk til familie og venner, litt om valget du har tatt og litt humor. En slik bryllupstale er også en av de talene som er blitt mer og mer vanlig at blir holdt i bryllupet. Brudens tale inneholder gjerne opplevelser om da hun møtte brudgommen og brudgommens familie er på sin plass og hun kommer gjerne med noen betraktninger om hennes egen familie og venner. Om du som brud ikke ønsker å holde tale, kan du utmerket godt skrive en festsang, da den også kan inneholde mange artige og rørende elementer.
 

"Jeg er ingen erfaren taleholder eller taleskriver. Så fant jeg deres side med bryllupstaler... Takk for all hjelp"

Tale til bryllup

Tilbake til hovedsideWebsalg AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
© www.festtaler.com - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt